En fløjlsblød historie

Hyldest til en sublim creme 

LL formula RE007 "VELVET" 

Det er som med kærlighed fra første blik!

Og det har været kærlighed fra første berøring og første batch med denne creme!

Det begyndte for 6 år siden, som blød butter creme, som jeg lavede til 2 skønne kvinder – for at lindre og reparere deres hud.

De var begge operasangerinder og havde rozacea-hud – begge oplevede tørhed, rødme og ubehag. 

Deres sceneoptrædener sent om aftenen, tung scenesminke, sceneforurening og adrenalinproblemer gjorde enorm indvirkning på deres hud. Og de var begge midt i 40erne – i deres perimenopause med flere ubehagelige symptomer.

Denne creme, hjalp dem på vidunderlig vis til at føle sig godt tilpas i huden igen. De ændrede deres hudplejerutine, lyttede til mine anbefalinger og skiftede til de 3 Laboluxe ’simple steps’.

Det var en kæmpe lettelse for disse kvinder og en ren glæde for mig at kunne hjælpe til at gøre nogens hud sundere og gladere.

Cremen hjælper en napolitansk fisker

Siden da begyndte jeg at lave denne creme som en skræddersyet ordre. Og jeg tilpassede hele tiden formlen til forskellige krav.  Den rige vandfri creme har endda kærtegnet den sol-skadede hud på en napolitansk fisker, som brugte den flittigt hver dag og elskede, hvordan hans hud blev mindre og mindre barket – og i stedet mere blød og næret. Og ja, han var ikke just i perimenopause, men han fik masser af glæde af den.

I løbet af hele 4 år har jeg arbejdet på at skabe den endelige formel for denne fløjlsbløde fornøjelse, som er en kombination af alle finjusteringer af teksturen og ingredienserne.  Alt sammensat i synergi af hensyn til din huds sundhed, komfort og misundelsesværdige udstråling!

"VELVET"er vores bestseller!

Den er designet til at hjælpe huden i overgang, som gennemgår hormonel stress, har det svært ved at holde på fugten samt mister elasticitet, glød og udstråling.

"VELVET" er formuleret med 33 smukke botaniske ingredienser – luksuriøse, rå og økologiske butters, som udsøgt og blød shea nilotica, kakao og kombo butter; rig og nærende, økologisk, koldpresset Marula, Tidselolie og Oliven Squalane ... Med Kakadu Blommen, der er rig på vitamin C, med celle-energigivende Q10 og pro-vitamin A fra gulerod og havtorn, granatæble-steroler for at genopbygge lipidbarrieren og Plankton for at hjælpe med at genoprette hudens døgnrytme og effektivt beskytte den mod indre stressfaktorer.

Cremen er beriget med ægte rav-ekstrakt, rig påsuccinic acid (ravsyre), der øger det cellulære stofskifte, hjælper med at afgifte vævet, bidrager til at genoprette hudens homeostase (balance) og er en fantastisk antioxidant. Hvilken fantastisk hud-ungdomsbevarende ingrediens!

Jeg mener, at hudpleje – ud over at være sund og virkningsfuld – nydes skal maksimalt. Fordi – uanset hvor effektiv hudplejen er – hvis du ikke nyder den, så kommer du ikke til at bruge den. Og så vil du ikke opleve den som ægte selvomsorg og nydelse for sanserne.

Derfor lyttede jeg til de kvinder, som testede og afprøvede de forskellige varianter af cremen, jeg havde lavet. Og jeg endte med en rig, cremet, frodig og luksuriøs lækkerhed, beriget med duften af ​​lindeblomstens blødhed og eksotiske, berusende Frangipani.

De blomsternoter blev signaturduften af ​​"VELVET" butter cremen, (derfor kalder vi den også Frangipani-cremen). Jeg rører den i hånden og hælder den med stor kærlighed i hver eneste lille krukke, når jeg laver produktionen af hvert eneste friske mikro-batch.

LL formula RE007 "VELVET" cremen er et fløjlskys til dit ansigt, til din dyrebare hud og sanser.

Fordi mit dybeste ønske er at udvide din skønhedsoplevelse, så du gennem den føler lykken ved at være dig selv i din hud og omfavne alderen, fuld af forandringer ❤

 

Kærligst 

❤ Dianne

 

 

"Hudpleje er ikke bare noget du smører på huden. Den er i den grad selvomsorg og sjæl-pleje."


❤ Dianne