Smart hydrering af krop og hud

Jeps, beauty-trick #1 er: Sørg for at du og din hud er hydreret!

I overgangsalderen dannes der mindre fugt i huden og hudbarrierens evne til at holde på fugt i huden er tit svækket. Og det resulterer i grålig hud uden udstråling.

Hydreret hud reflekterer bedre lyset, ser frisk og stråler.

Så støt indefra: Ved at drikke op til 2 liter vand.

Vand er ikke kun vitalt for vores hud; vandet er også essentielt for, at vores fordøjelse, blodgennemstrømning og afgiftning fungerer optimalt. 

Den nemme måde at drikke vand på.

Du kan ‘pimpe’ et glas vand ved at tilføje citron, lime, agurkeskiver eller frosne bær.

Arrangér det med nogle mynteblade eller spiselige blomster, og så har du endda en drik, der er det rene slik for øjet.

Og ved at tilsætte frugt, grønsager eller chiafrø kan dine celler langt bedre absorbere vandet. 

Hvordan gør man dét?

Jo, når du tilsætter disse farverige grønsager, frugt eller frø får du ikke kun skønhed for øjet og tænder, der løber i vand, men du skaber en geléagtig vand, som vores celler elsker. Lige så vel som at tilsætte vandet antioxidanter, vitaminer, fibre og enzymer.

Vandet bliver også ladet med elektrolytter og er meget nemmere at absorbere og blive i kroppen – og holde dig hydreret.

Eletrolytter er kemikalier, som optræder elektrisk ladede, når de opløses i vand. De forekommer I blod, urin, legemsvæsker og vævet. Mineraler som fx kalium, natrium, magnesium, fosfat, klorid er elektrolytter, og de er vigtige for at holde kroppen hydreret og væskebalancen i orden, for at regulere blodtrykket, for nervesystemet og musklerne, for at holde kroppens pH i balance.

En sund og nærende diæt skal levere den nødvendige mængde elektrolytter.

Men når vi træner eller sveder en masse, som om sommeren, er der kun fornuft i at tænke på at holde en god væskebalance og være tilstrækkelig hydreret.

Derfor, drik dit vand med grønsager, frugt, bær og chiafrø – især om sommeren.

Et andet alternativ er ganske enkelt at snuppe et glas rent kokosvand, uden nogle tilsætningsstoffer.

En anden måde at få endnu mere vitalt vand, som forbliver længere i kroppen er ved at spise grønsager og frugt. Hele, ikke som juice, så du sikrer dig, at du får alle de gavnlige effekter fra deres fibre uden at hæve dit blodsukker. Dét kalder jeg en ’hydra-win-win from within!’. 

Glem ikke at hydrere udenpå!

Det er også vigtigt at hydrere udefra – så spray dit ansigt, din krop og håret med MISTY ROSE – dit rene, økologiske rosenvand – flere gange om dagen. MISTY ROSE er vores go-to hjælper ved hedeture eller hud, som føles tør og træt. Og der er ingen begrænsninger hvor mange gange du må spraye. Bare du køler ned og bliver frisk igen.

Jeg har den altid I min taske – jep, den er god nok – LL formula RE023 "MISTY ROSE"! Den er super gavnlig I så mange situationer, især om sommeren:

  • På stranden
  • Når det er hedt i byen og i kroppen
  • For at forsegle din lette sommer-makeup og give dig det der ”dewy look”
  • Som hydrator inden du påfører din olieserum, moisturizer og solcreme 
  • For at forlænge din ler maske. 

Min foretrukne måde at bruge den er ved at spraye i ansigtet, hals og hår flere gange om dagen. "MISTY ROSE" er også en uundværlig del af min hudpleje routine – morgen og aften - inden jeg påfører min olieserum eller creme. Det gør jeg for at hydrere huden og låse fugten i den. På denne måde føles huden godt fugted og så kommer gløden. Denne rækkefølge gør en pokkers forskel for effekten af min serum og creme. Du skulle prøve det!

Hav et skøn og dejlig sommer! 

Kærligst,

Dianne😘

"Hudpleje er ikke bare noget du smører på huden. Den er i den grad selvomsorg og sjæl-pleje."


❤ Dianne