Har du prøvet mine Essentials?

Så vil jeg blive glad, hvis du deler dine oplevelser og erfaringer med mig og dem, der endnu ikke kender ESSENTIALS by Dianne J!  

Herunder er en håndfuld anbefalinger fra vidunderlige kvinder, som har fundet deres genvej til delikat, lækker og sund hud gennem mine produkter!

Zeleste Fiskerr:

"Jeg arbejder med mennesker og dyr til daglig, og jeg er tit på landevejen. Så ja, det er virkelig vigtigt, at jeg passer på min krop og min hud. I særdeleshed min ansigtshud. Før I tiden har det været en udfordring for mig. Og jeg tænkte tit, at det ikke var umagen værd at bruge tid på mine hudpleje-rutiner. 

Jeg har prøvet med masser af forskellige ansigtscremer – den ene værre end den anden. Og min sarte hud viste alle mulige tegn på, at den ville have noget endnu RENERE. 

Jeg havde næsten opgivet at finde den rigtige støtte til min hud – og generelt set til min krop. Men så blev jeg anbefalet at prøve produkterne fra ESSENTIALS by Dianne J. Og  WOW!! Her var der virkelig noget, der gjorde en forskel, både for min hud og for mig generelt. 

Ikke alene er produkterne håndlavede på økologiske ingredienser; de får mig til at føle mig i balance, når jeg bruger dem. Og jeg har ingen problemer haft med min hud, siden jeg begyndte at bruge THE FOAMTHE ROSE og THE ROSE SERUM. Jeg er også så lykkelig over, at jeg endelig har fundet et sæt af fantastiske produkter, som jeg nemt og ubesværet kan tage med mig, når jeg rejser. 

Om dagen sprayer jeg mit ansigt med den vidunderlige THE ROSE WATER – når jeg har behov for at friske min hud op og få et boost energi med den fantastiske, rene duft af rose."  

Malene Strange Jacobsen:

“I de seneste måneder har jeg brugt THE EYE SERUM, og nu kan jeg simpelthen ikke leve uden! Den fugter og trænger godt ind, og huden føles frisk hele dagen. Jeg kan varmt anbefale den!” 

Mirouslava Yordanova:
“Jeg elsker ESSENTIALS by Dianne J. Dine produkter er fantastiske. Jeg bruger 
THE FOAMder er så blid og sikrer, at huden ikke er tør og stram. (jeg har ekstremt sensitiv hud). THE ROSE er et must, og jeg er vild med de fantastiske masker: THE ROSE QUARTZ MASK & THE MOON STONE MASK – hvilken utrolig effekt og følelse, bade når man påfører maskerne og bagefter!! 

THE CONCENTRATE ampullerne benytter jeg som en tonic om dagen, eller som maske – WOW !!!

For tiden er min daglige fugtcreme Frangipani cremen (THE VELVET CREAM), som du lavede specielt til en af mine venner, og jeg prøvede den og bestilte en til mig selv –TOPKLASSE!  

Senest har jeg prøvet THE ROSE SERUM, og jeg var virkelig blæst bagover. Den er den næste på min liste. Åh, og så har jeg glemt THE EYE SERUM – intet kommer i nærheden af den!!! 

Jeg elsker disse produkter!!! Prøv dem én gang, og du vil blive overrasket!” 

Matilde Løhr Andersen:
Jeg har I lang tid nydt at bruge THE ROSE COLLECTION og THE TOURMALINE EXFOLIATOR fra ESSENTIALS by Dianne J. Straks efter jeg begyndte at bruge dem, begyndte min ansigtshud at se friskere og mere fast ud. Og så dufter og føles de fantastisk.

Eftersom Dianne selv vælger sine ingredienser og selv laver produkterne, undgår du unødvendige kemikalier. Det betyder også, at hun er i stand til at formulere et produkt, som passer perfekt til DIN hud.

Så hvis du er på udkig efter 1. klasses skønhedsprodukter, er du nødt til at prøve ESSENTIALS by Dianne J. Du vil ikke fortryde det!”

Adelena Schrøder:
“Jeg har brugt
THE ROSE SERUM på min hals og I mit ansigt og på den fine, tynde hud øverst på brystet. Og derfor er min hud blevet så fin og blød. Jeg kan varmt anbefale det.”

Christa Sundgaard:

“Jeg elsker dine produkter, THE ROSE SERUM og THE CONCENTRATE!!!”

Anette Rosefine Traberg Lind:

“De bedste produkter.”

Charlotte's Rønsbo:

“E’ er for ESSENTIALS, Eco og Ego for mig! 

Jeg har døjet med allergi-problemer over for masser af cremer til ansigtet. Især naturlige, økologiske eller såkaldt ‘rene’ produkter, såvel som helt konventionelle mærker. Min hud reagerer med rødmen, den brænder, og jeg får røde pletter med udslæt. Dianne har lagt al sin energi i at producere en creme specielt til mig, som jeg kan tåle. Hun gav aldrig op, utrættelig som hun er, og hun er lykkedes med at ’customize’ en ansigtscreme til mig.  

Allerede efter få dages brug, både morgen og aften, har jeg denne her vidunderlige følelse af, at min hud er fugtet, glat, blød og beroliget.

Takket være alle de reneste og fineste ingredienser, som hun har tilsat og omhyggeligt håndlavet I sit lille laboratorium.  

Min creme er endda lavet med naturlige og økologiske ingredienser. Det er første gang, jeg har kunnet tåle en creme med økologiske og naturlige ingredienser, juhuu!!  

Uanset om du har behov for en ‘customized’ creme eller ej, vil jeg absolut anbefale den fantastiske oplevelse, og ikke mindst den smukke hud du får, når du bruger Dianne's artisan hudpleje-serie, ESSENTIALS by Dianne J. De fineste olier, blomster og planter, guld og meget mere. Opskrifterne er hemmelige, men ingredienserne er ikke.  

Det er vidunderligt, når ens anstrengelser ikke er forgæves.”

Jane Flemholt:

”Jeg er vild med produkternes blødhed. Duften får mig til at føle mig forkælet og sexy. Flaskerne gør mig glad.”

Keesha:

”Kære Dianne.

Det er en lykke at åbne skabet hver morgen og nære mig selv med dine himmelske produkter. Er meget taknemmelig for at du har skabt dem, det er fantastiske energier, du sammensætter, og følelsen af tryghed og glæde ved dem er svær at beskrive.”

Lea:

”Essentials kombinerer en helt sublim sanselig kvalitet med en øjeblikkelig følelse af næring af min hud. Det er en nydelse i sig selv at bruge produkterne, sanselig luksus, duften, kombinationen af produkter, glassene og flakonerne, og den nærende følelse jeg straks oplever i min hud. Det er som at pudre sit ansigt med morgenlys. Over tid har det givet min hud mere vitalitet, glød og reduceret følelsen af tørhed markant. Til forskel fra andre produkter som jeg har prøvet, lægger Essentials sig ikke uden på huden, men trænger ind og nærer huden med det samme.”

Majbritt Fæster Andersen:

“Min hud er meget sart, og jeg har tendens til at reagere med rødmen og irritation. Men efter jeg begyndte at bruge ESSENTIALS by Dianne J, er min hud blevet mere rolig og blød. Og det har helt klart dulmet min rødmen. Jeg har prøvet andre hudplejeprodukter, og nogle af dem var da ok. Men ESSENTIALS virker bare meget bedre og beroliger min hud og giver den glød. Derudover elsker jeg at pleje min hud uden at bruge parfume, parabener og andre kemikalier

Til daglig bruger jeg THE FOAM, THE ROSE og THE VELVET CREAM og et par dråber L’AZUL serum. De passer mig perfekt, for min hud er tør og derfor ‘glad’ for den oliebaserede creme og fjerlet serum.” 

 

Din feedback er vigtig for mig!
Jeg sætter stor pris på alle slags input eller anmeldelser, idet jeg hele tiden bruger dem til at forbedre mine formler, design og indpakning. Så vær sød at lade mig vide hvad du synes!
 
Kærligst, Dianne!