5 MUST HAVES TIL SOMMEREN

Sommeren er lige om hjørnet.

Forhåbentlig får vi masser af livsgivende solskin, som vi kan nyde ud i det blå og kan bade på standen.

Det er bare det, at vores hud, når vi når overgangsalderen mister en del af sin modstandsdygtighed overfor den almægtige sol og kræver ekstra beskyttelse og pleje.

Den bliver tør, og plaget af varme og rødme af alt for megen sol og vind, eller ved for højt fugtighed bliver den skinnende og slår ud.

Med andre ord - den går amok!  

Men sådan behøver det ikke være!

Når det kommer til sommer hudplejerutiner, foretrækker jeg at gøre det meget enkelt!

Følg disse 5 essentielle trin og du vil opleve en sund, glad hud og ”sunkissed” hud hele sommeren lang:

TRIN 1: RENS med LL formula RE010 "FOAM"

Det er faktisk ikke noget, der er ret langt fra din normale daglige rutine!

Afrens din hud efter en dejlig dag på stranden, eller hvor du nu har valgt at tilbringe sommeren.

Hvis du opholder dig i storbyens hede, vil din hud lide under forureningen. Så hvis du har lyst til at afrense din hud to gange om dagen – skal du ganske enkelt bare lytte efter, hvad den hud fortæller dig og gør det, hvis det føles rigtigt. Med LL formula RE010 FOAM behøver du ikke bekymre dig for, at din hud tørrer ud. Den er nemlig blid og skånsom, lavet med den mildeste ingredienser, rose og aloe vera.

TRIN 2: HYDRÉR MED LL formula RE023 "MISTY ROSE"

Lad din hud får masser at ‘drikke’ – flere gange om dagen! Alsidige økologisk rosenvand, som MISTY ROSE  er så lækker og gavnlig for vores hud. Den er destileret fra de bløde og aromatiske rosenblade Damascena Rosen og de hundredevis af aromatiske stoffer virker beroligende, kølende, har anti-inflamatoriske egenskaber, som hjælper mod rødme og ”ekstra” varme i huden.

MISTY ROSE er min absolute favorite ved hedeture! Bare spray over ansigt og krop.

Ved høj luftfugtighed udenfor, vil den økologiske rosenvand på spray balancere hudens overflade. Tør hud darger større fordel af fugten, mens fedted hud I den grad lider – men de kan stadigvæk drage fordel af rosenvandets porerensende egenskaber.

Rosenvand er eminent i at bringe en hormon påvirket huds pH i balance og hjælpe hudens barierre til at fungere optimalt og holde væk virus og bakterier, allergener eller partikler fra forureningen til at trænge ind i huden og lave ravager.  

TRIN 3: EXFOLIÉR med LL formula RE021 "ENZYME X" 

Vores hud bliver overdænget med overskydende solcreme-produkter, saltvand, overdriven production af sebum, partikler fra bronzere og make up, som fx mica og pigmenter – og forurening.

For at huden kan komme denne overbelastning – blandet med døde hudceller, som forstopper porerne og kan forårsage udbrud i huden – til livs, er vi nødt til at eksfoliere mindst en gang.

LL formula RE021 "ENZYME X"  er en super performer! Den har vi brug for til at hjælpe vores modne og faorandrende hud. Den er lavet på en kombination af enzymer for ananas og honning, mineraler og antioxidanter, blødt eksfolierende partikler fra Cupuacu-frugten og ’supercharged’ Tourmaline. Den fjærner effektivt de døde hudceller og giver dig en perfekt ren, frisk og lækker blød hud, som er klar til at absorbere de aktive elementer fra din creme eller serum.

TIP! Du kan blande LL formula RE021 "ENZYME X"  med honning, øko yoghurt, kokosnød, soya eller økomælk og bruge den som en 5 minutters enzyme/fugtigheds maske.

LETTE OG NÆRENDE SILKE-BLØDE DRÅBER

I sommersæsonen har vi egentlig ikke rigtig brug for at lægge product på product på produkt. Produkter med lette og hurtig-trængende konsistenser performer bedst. Squalane-baserede serummer, som fx THE LL formula RE006 "SILKY ROSEog den ultralette LL formula RE025 "L’AZUL" SKIN REFINING SERUM gør underværker. Og de er absolut rigelige til at dække langt de fleste hudtilstande. Fjærlette og aktive, som de er på en og samme tid, sinker de hurtigt ind i huden og efterlader ingen overskydende rester af olie, men giver huden en vidunderlig finish. De rene naturlige ingredienser giver en botox-lignende effekt og giver dig din drømmehud!

Du må huske at påføre din solcreme oven på disse serummer, før du begiver dig afsted til stranden.

TRIN 5: GET THE GLOW

Med LL formula RE024 "GOLD"  – det er et ”powerhouse” - serum sublime! Disse dråber af rene, super effektive, koldpressede økologiske olier, energi-givende CoEnzyme Q10, ekstrakter af øko-gulerod, alger og 24karat guld er de rene hud-boostere. Og de bekæmper effektivt skader og rynker i huden. Perfekt til sommeren som et serum, der kan stå alene – eller bruges oven på din fugtighedscreme. Blandt den gerne i din bronzer, foundation or bronze-pulver. Det er en sand must-have for at få den helt rigtige sommerglød.

TIP! For at få en super-fugtgivende effekt og sige farvel til tør og skalende hud: Benyt alle dine serummer på hud, der er fugtet med THE LL formula RE006 "SILKY ROSE". Du kan også blande nogle dråber serum med et sprøjt rosenvand i din hånd og påføre det dit ansigt.

VITALITET INDERFRA

Når det gælder om at holde din udfordret hud sund, frisk og smidig gennem hele sæsonen, handler det om at bruge den rigtige hudpleje og nyde den.

Det handler også om at indtage rigelige mængder rent vand, at spise vandholdig frugt og grønsager, indtage sunde fedtstoffer fra din kost – og at holde sig aktiv, grine og have det sjovt og bruge tid sammen med sine elskede og mennesker, som ikke dræner dig for energi.

Nyd din sommer!

Kærligst, ❤ Dianne

   

 

"Hudpleje er ikke bare noget du smører på huden. Den er i den grad selvomsorg og sjæl-pleje."


❤ Dianne